Doe mee met FM18

Band? Artiest? Kunstenaar? Of gewoon een fantastisch idee? Fabriek Magnifique biedt jou een eigen plek. Schrijf je nu in en maak kans op een unieke ervaring bij een bruisend festival.

Fabriek Magnifique verrast, verleidt en viert feest. Het is een festival van, voor en door het eigen publiek en biedt een podium aan allerlei uitingen van kunst en cultuur. Gratis toegankelijk en georganiseerd door vrijwilligers. We geven iedereen de kans op te treden voor een groot publiek en voegen daar een aantal artiesten, kunstenaars en projecten aan toe. 
Meedoen kan je een geweldige ervaring als deelnemer van een zinderend festival opleven. Let wel op: je ontvangt geen financiële vergoeding.

Inschrijven kan van 1 oktober tot 31 december 2017. Dit kan als deelnemer, vrijwilliger of horeca, of met een idee voor een bijzonder project.  

Wil je meedoen met Fabriek Magnifique 2018? Schrijf je dan in. Aanmelden kan eenvoudig via onderstaande knoppen. Je hoort half februari of je in de voorlopige programmering bent opgenomen. Heb je je al ingeschreven en wil je inloggen: klik dan hier

DOE MEE OP 6, 7 EN 8 JULI 2018!

knop aanmelden vrijwilliger   knop aanmelden deelnemer
     
Knop aanmelden project   Knop aanmelden horeca

 

Delen: