g Fabriek Magnifique - Art & Food Festival

1 Ander Festival

Kleurrijk festival in Schijndel

Tijdens het eerste weekend van juni vindt in het Kloosterpark te Schijndel een van de kleurrijkste festivals plaats van de regio. Dan staat alweer de 22e editie voor de deur van het jaarlijkse 1 Ander Festival.

De zaterdagavond 6 juni start met onder andere Baciamolemani uit Sicilië. Met hun tropische mix van zwoele blazerssecties, opzwepende Italiaanse ritmes en Balkan wordt deze feestavond zeker een succes. Het terrein opent om 20.00 en de toegang is gratis.

Op zondag 7 juni breidt het feest zich uit. Artiesten uit alle windstreken zullen op de verschillende podia een stukje van hun cultuur laten zien. Zij brengen heerlijke zomerse klanken, zoals Salsa, Reggae, Afrobeat, Balkan en Flamenco. Verder is er straattheater, een kinderplein, een festivalmarkt en nog veel meer. Het terrein is open vanaf 13.00 uur en het programma eindigt om 23.00 uur. Voor €7,- hebben volwassenen toegang, jeugd tot 16 mag gratis naar binnen.

Mocht je nog tijd en zin hebben om mee te werken als vrijwilliger dan kun je je nog inschrijven, dat kan via het online inschrijfformulier, te vinden op http://www.1anderfestival.nl/vrijwilligers-gezocht/ Als vrijwilliger krijg je tijdens het festival een T-shirt, genoeg pauzes om wat van het festival te zien, is er een mogelijkheid om mee te eten en krijg je een uitnodiging voor een vrijwilligersuitje. Daarnaast leer je natuurlijk het 1 Ander Festival van een andere kant kennen met haar vrijwilligers, artiesten en gasten.

Delen:

Meer nieuws uit de rubriek Nieuws

FM TV
06-07-2016