LOCATIE

Afzakkerij Outdoor

TIJDEN

zondag

17:30 - 19:00

TYPE(S) Muziek Website https://www.youtube.com/watch?v=iTPooM3wsVY

Carrie Nation & The Speakeasy is een energiek “Brass ‘n’ Grass” kwintet uit Wichita, Kansas. De band, wiens geluid wordt omschreven als “…een postkoets in overdrive”, heeft hun eclectische mix van bluegrass, ska, punk en dixieland sinds hun oprichting inmiddels naar volle clubs, kelders en festivals in de VS gebracht.

CNS heeft een solide aanhang opgebouwd door in liefst 49 staten en acht landen te spelen met hun energieke liveshow met acts variërend van bluegrass tot rockabilly; punk tot ska.. Throaty-zang stormt over percussieve gitaarritmes heen. Halsbrekende mandoline-solo’s versmelten tot schetterende trombone- en trompetlijnen, terwijl de stand-up bas en opladende drums stuwende ritmes voortbrengen die de kracht van een goederentrein uit Kansas dragen.

De doe-het-zelf-mentaliteit van de band komt tot uiting in hun zelf opgenomen albums, in eigen beheer uitgegeven muziek, zelf geboekte tours en een gemeenschap van lokale en regionale beeldende kunstenaars die de uitgesproken grassroots-aanpak van de band illustreren. CNS beukt al meer dan 14 jaar over de snelwegen en zijwegen van dit geweldige land (en andere landen) en brengt hun liedjes en verhalen naar duizenden. CNS biedt altijd een energieke, drinkbare sfeer op elke plek waar ze spelen en heeft bewezen toegewijd te zijn aan hun liveshows met een goed begrip van wat live-entertainment werkelijk betekent.

RELEVANTE ACTIVITEITEN
Terug naar het programma-overzicht

Doneer

een magnifique gebaar