LOCATIE

07-Pizzabello / A. JULIANAPARK

TIJDEN

vrijdag

20:00 - 00:00

TYPE(S) Performance

Chez René: René wil het publiek in beweging krijgen. In zijn voorstelling “Chez René” tovert hij het podium om tot keuken en het publiek wordt aangewezen tot koks en kelners. Taarten draaien rond op bordjes, rijdende keukens, koorddansen op spaghetti en er wordt gejongleerd met eieren, fruit, worsten en kippen. Kelners halen acrobatische toeren uit om tafels te dekken en er worden koeken gebakken op echt vuur.

De tijd is van 20:00 tot 20:45 uur.

Open zeil: Bij deze workshop wordt kennisgemaakt met het circus en wordt er aan het publiek circustrucs geleerd. Zoals jongleren, acrobatiek, diabolo, koorddansen en loopkogels. Deze workshops is onder leiding van René Hildesheim en vrijwilligers.

De tijden zijn: van 20:45 tot 21:30 uur en van 22:15 tot 23:00 uur.

Straattheater: Er is een grote groep die voor straattheater zorgt. Deze groep bestaat uit mensen van diverse leeftijden. Het straattheater is te vinden over het hele terrein en vult gaten op, waar deze vallen. Ze zijn dus constant in beweging.

De tijd is van 21:30 tot 22:15 uur.

Arcobatix Tommie vuurshow: Vuurshow met fakkels, vuurballen, vuurvreten, vuurslingers en vuurspuwen. De show wordt gegeven door Tom Vissers.

De tijd is van 23:00 tot 00:00 uur.

RELEVANTE ACTIVITEITEN
Terug naar het programma-overzicht