LOCATIE

Grote zaal / NOORDKADE

TIJDEN

zaterdag

20:30 - 22:30

TYPE(S) Cabaret

Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd of met een muzikale twist. In ieder geval altijd grappig. Dat is waar stand-up om draait: de grap! Tijdens Fabriek Magnifique kun je bij de Blauwe Kei een bezoek brengen aan het Comedy Café. Een ongedwongen avond genieten, met een drankje binnen handbereik.  

TICKETS

Toegang is gratis, maar om zeker te zijn van een plek kun je jouw gratis ticket alvast reserveren via www.blauwekei.nl/comedycafefm. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, vol is vol!

WIE KOMEN ER? 

  • Marlon Kicken 
  • Marco Lopes 
  • Victor Luis van Es 
  • Jules Keeris 

Marlon Kicken 

Marlon moet eerlijk bekennen dat hij de rode draad weleens compleet kwijt is. Waarom? Hij heeft geen idee. Wanneer hij die draad dan weer oppakt? Waarschijnlijk na de show. Als jij na dit optreden ook de draad kwijt bent, is dat geen probleem. Dan heb je een leuke avond gehad! 

 

Heb je nog nooit een show van Marlon gezien? Dan moet jij zeker in de zaal zitten! Hij staat namelijk bekend om zijn geweldige relaxte stijl, de interactie met zijn publiek én een flinke dosis zelfspot. Marlon bezorgt ieder publiek een geweldige avond. 

 

Marco Lopes 

Marco schiet van verwondering in verbazing en van ergernis naar haat en hij is er blij om. We lachen soms als een boer met kiespijn of knijpen in onze handen om ons dagelijks geluk. We hebben meer met elkaar gemeen dan we soms denken, dus wees blij! 

 

“Dit is een cabaretier om de komende jaren te blijven volgen.” – Jury Leids Cabaret Festival 

 

Victor Luis van Es 

In eerste instantie oogt Victor Luis van Es erg rustig en nonchalant met een aangename dosis zelfverzekerdheid. In zijn hoofd is hij echter veel onrustiger, dit blijkt uit grappige observaties en anekdotes. Met zijn innemende persoonlijkheid neemt hij je mee in zijn verhaal en weet hij de grootste en kleinste podia te vullen. 

 

“Victor Luis van Es speelt zaal plat met meer dan standup!” – Jochem Meyjer 

 

“Van Es is een dromerige, zachtaardige jongen die prachtig vertelt. Zelden gehaast, altijd beeldend. Hij verwerkt zijn grappen doorgaans in een lopend verhaal, dat zowel iets zegt over de wereld als over zijn eigen karakter.” – Het Parool 

 

Jules Keeris 

Cabaretier Jules Keeris uit Eindhoven brengt een absurd en fragmentarisch programma, bestaande uit tal van (on)herkenbare personages en recht-voor-zijn-raap-liedjes. Verwacht geen glasheldere rode draad. De belangrijkste verbinding tussen het grote aantal humoristische brokstukken is dat ze allemaal in hetzelfde concessievrije brein zijn ontstaan. 

 

”Een groot cabarettalent, die Jules.” – Eindhovens Dagblad
”Jules is een pleziermaker. En pas op: plezier maken is een serieuze zaak.” - Martijn Bouwman – regisseur van o.a. Theo Maassen en Ronald Goedemondt.
 

RELEVANTE ACTIVITEITEN

Sorry, we hebben geen relevante activiteiten gevonden

Terug naar het programma-overzicht

Scan deze QR code om gemakkelijk een donatie te doen aan Fabriek Magifique.

Bedankt!