LOCATIE

Theaterstudio

TIJDEN

zaterdag

15:30 - 16:00

TYPE(S) Theater

Theater groep de Verbeelding neemt je mee in de online wereld, maar wat is er nou echt aan de online wereld en kunnen we ons nog wel redden in de echte wereld, de offline wereld?
Het verhaal is geinspeerd op het boek “De koning bakt een huis”. Het gaat over Blootpad die nergens naar toe durft te gaan omdat hij bang is voor de buitenwereld. Hij voelt zich niet veilig in zijn eigen lijf hij staat letterlijk en figuurlijk in zijn blootje in de buitenwereld.

Kwetsbaar onzeker en eenzaam
In zijn eigen huis voelt hij zich veilig. Hij komt niet meer buiten en maakt geen contact meer met anderen. Deze voorstelling gaat over het contact en de verbinding met jezelf en andere! We laten zien hoe moeilijk en lastig het kan zijn om in deze wereld met alle media contact te krijgen met elkaar. De social media wereld waar je kan zijn wie je wil zijn waar je al je onzekerheden kan doen laten verdwijnen maar waar dus niets meer is wat het echt lijkt. Online kan je knap, slank en bijzonder sociaal zijn. Naar de buitenwereld laat je een perfect plaatje zien.

RELEVANTE ACTIVITEITEN
Terug naar het programma-overzicht

Doneer

een magnifique gebaar