LOCATIE

A. JULIANAPARK

TIJDEN

vrijdag

19:00 - 01:00

TYPE(S) Divers

Een aparte area in het Julianapark waar eten ook inhoudelijk op de kaart wordt gezet. In Food Circus Magnifique werken we samen met 1 Ander Festival, waar deze area op 3 juni staat.

100% lokaal met een verhaal
Melk komt uit de supermarkt. Toch? Kinderen weten vaak amper dat melk van een koe komt, of doperwtjes uit een peul. Mensen staan steeds verder af van de oorsprong van hun eten. Waar komt het vandaan? Wie produceert het? Welke smaken zijn er? Weet je wat je eet als je een blinddoek op hebt? Met Food Circus Magnifique willen we bezoekers prikkelen en laten proeven.

Smaaklab en Playground

Bij het Food Circus Magnifique is van alles te zien, horen, proeven en beleven. Het SmaakLab brengt een ludieke interactieve theatershow waar je als deelnemer geblinddoekt een smaaktest aflegt. Het brengt een ode aan vers voedsel uit de buurt. De FoodTalks vormen een praatprogramma met bijzondere lokale gasten over voedsel. En de Small Farm Playground biedt knutselaars een uitdaging. Kinderen en ouderen kunnen hierĀ  hun eigen mini boerderijtje bouwen. Tijdens deze workshop wordt er geklust met gelaserd afvalhout. Een duurzame activiteit voor alle leeftijden.

RELEVANTE ACTIVITEITEN
Terug naar het programma-overzicht