LOCATIE

Klondike

TIJDEN

zondag

11:00 - 20:00

TYPE(S) MuziekPerformance Website https://soundingbodies.com/

De voorstelling van de Bach Kliniek is persoonlijk én op afspraak. Zo maar binnenlopen gaat helaas niet. Vanaf 9:30 uur zondagochtend kun je een persoonlijk afspraak maken voor een bezoek (30 tot 40 minuten) aan de Bach Kliniek. Dit doe je bij de ingang van het Klondike-gebouw.

 

Sounding Bodies | Jacqueline Hamelink

Bach Kliniek

Bach Kliniek is een één-op-één-concert in een besloten behandelkamer. Daar speelt een musicus – een cellist, pianist, of accordeonist – de muziek van Johann Sebastian Bach speciaal voor jou en ook echt alléén voor jou! Je bepaalt vooraf zelf wat je uit het concert wilt halen, troost of blijdschap bijvoorbeeld. Bach Kliniek is een uiterst intense muzikale ervaring. Uniek ook, in een tijd waarin bijna alle muziek uit elektronische apparaten komt. Zo dicht bij muziek en uitvoerder was je nog nooit!

Al in de tijd van Bach bestond de overtuiging dat muziek een grote helende werking bezat, mits die aansloot op de gevoelstoestand van de luisteraar. Met Bach Kliniek laat Sounding Bodies zien hoe belangrijk akoestische klanken ook nu nog kunnen zijn voor het welzijn en welbevinden van mensen. Iedere muziekliefhebber weet dat muziek diep kan raken, maar de retorische kracht van het werk van Bach toont nog een bijzondere kwaliteit: het beroert, het overtuigt de luisteraar op gevoelsniveau.

Zo werkt het

Een persoonlijke Bach Kliniek sessie neemt zo’n 30 tot 40 minuten in beslag.

Je wordt ontvangen in de wachtkamer door assistenten Caat en Kathy. Zij zullen je vragen hoe je je voelt en waar je behoefte aan hebt. Vervolgens word je opgehaald door een van de Bach specialisten die voor jou een persoonlijk concert op maat speelt gebaseerd op jouw gevoel. Speciaal voor jou, alleen voor jou. Het recept van jouw 1-op-1 concert krijg je mee naar huis.

Crew

Gastvrouwen:

Caat Peters en Kathy Marchand

Musici:

Anna van Nieukerken, piano

Eilidh Martin, cello

Robbrecht van Cauwenberghe, accordeon

 

Credits

Bach Kliniek is een project van Sounding Bodies

Jacqueline Hamelink: concept, regie en uitvoering

Meike van Zandvoort: zakelijke leiding

Florain Verheijen: creatief producent

Mirte Engelhard: kostuums

Marq Claessens: uitvoering decor

Johann Sebastian Bach: muziek

RELEVANTE ACTIVITEITEN
Terug naar het programma-overzicht

Scan deze QR code om gemakkelijk een donatie te doen aan Fabriek Magifique.

Bedankt!