LOCATIE

MARKT/CENTRUM / Podium Smartwatch

TIJDEN

zaterdag

14:00 - 14:45

TYPE(S) Muziek Website https://coverbandsoundsfamiliar.nl/

Sounds Familiar staat voor een leuke avond muziek, toegankelijk voor iedereen. Sinds de naamswijziging begin dit jaar, is het vernieuwde repertoire uitgebouwd en is er gekozen voor een meer rock georiënteerd en herkenbaar geluid. Het “hé, dat klinkt bekend, leuk!” Leidde ons naar onze nieuwe naam en geeft goed weer waar onze focus op ligt.
De meerstemmige zang van Leonie, Monique en Edwin zijn de basis waarop onze 3 uur durende show draait. Monique’s enthousiasme en haar rock geluid zijn fantastisch bij nummers als ‘sober’ van Pink of ‘R U Kiddin me’ van Anouk. Leonie’s vocalen zijn onnavolgbaar in de power ballads en de Powerhouse nummers zoals ‘weak’ en ‘hedonism’ van Skunk Anansie.
Maar niet alleen onze dames zingen ‘their hearts out’ Edwin vult aan waar nodig met mooie koortjes maar verdient ook zeker zijn plaats in de ‘spotlights’ met nummers van U2, Radiohead en Kings of Leon. Dit alles terwijl hij ook nog eens zijn gitaar vasthoudt… “respect!!”
Alles draait natuurlijk op de ritmes van Ed, onze drummer die al vanaf het begin samen met René, onze bassist de harde kern vormt van de muziek. En met hard bedoelen we ook hart… met passie, vuur en af en toe een biertje.
Dennis heeft toestemming van de rest en mag overal doorheen spelen op ‘Kate’ zijn favoriete gitaar van dit moment. Maar hij zal ook zeker ‘Trixie’ zijn Blonde telecaster en ‘Simone’ zijn herfst kleurige akoestische gitaar meenemen.

RELEVANTE ACTIVITEITEN
Terug naar het programma-overzicht

Scan deze QR code om gemakkelijk een donatie te doen aan Fabriek Magifique.

Bedankt!