Food Circus Magnifique is te vinden in het Julianapark. Dit is een samenwerking van Fabriek Magnifique en 1 Ander Festival in Schijndel. Het is een aparte ‘festivalarea’ met een bruisende line-up van theater, foodtalks en een Small Farm Playground.

Kom van alles te weten over eten. Leer en geniet van de echte food kenners op het festival. Tijdens de foodtalks wordt er gezocht naar antwoorden op diverse food vragen. Wat weten we vandaag de dag nog over waar ons voedsel vandaan komt? Wie heeft het geproduceerd? Maar ook onderwerpen zoals het voedsel van de toekomst en foodconcepting. Het overbrengen van passie voor voedsel, vakmanschap en verbondenheid met de lokale omgeving staan tijdens de foodtalks centraal.

Voor de echte knutselaars is de Small Farm area een mooie uitdaging. Kinderen kunnen hun eigen mini boerderijtje bouwen. Tijdens deze workshop wordt er geklust met afvalhout. Een duurzame activiteit voor alle leeftijden. Ook is er een theaterprogramma met aandacht voor bewust(er) eten en drinken. Genoeg om van te smullen dus!