Vakantie volgend jaar aan het plannen? Streep eerst drie dagen FM door, zodat je de zomer bruisend inluidt. Want ook FM20 wordt weer groots, gratis en zinderend.

Fabriek Magnifique verrast, verleidt, bruist, schuurt en verwondert. Een feestje voor iedereen met muziek, dans, theater, beeldende kunst en film. En alles wat ertussen zit. Binnenkort gaat de inschrijving voor acts, ideeën en vrijwilligers open. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Fabriek Magnifique biedt een podium voor professionals en amateurs. Er zijn projecten van, voor en door inwoners van Meierijstad. Kunst die verbindt en mensen met elkaar in contact brengt. Ook zijn er educatieprojecten opgezet die het talent van kinderen en jongeren stimuleren.

Gratis
Een bezoek aan het festival hoeft niets te kosten. Alle voorstellingen zijn gratis toegankelijk. Overal is horeca, maar wie wil kan zijn eigen picknickmand meenemen.

Iedereen
Deelnemers, bezoekers en vrijwilligers zijn van alle leeftijden. Iedereen van jong tot oud is welkom. Bezoekers hebben verschillende culturele voorkeuren en ook zijn alle culturele en sociale achtergronden vertegenwoordigd. Het festival wordt daadwerkelijk voor en door iedereen georganiseerd. Ook actieve senioren zijn ieder jaar goed vertegenwoordigd. Er is veel talent uit Meierijstad te bewonderen. Bezoekers komen allang niet meer uit Veghel maar uit de wijde omstreken.

Scan deze QR code om gemakkelijk een donatie te doen aan Fabriek Magifique.

Bedankt!