Coördinator stagebureau en subsidieaanvragen.
Mijn eerste kennismaking met het festival was in 2008, via een optreden met het kamerkoor Canta Libre. Ik was zo enthousiast dat ik ook wel ‘iets’ wilde doen in de organisatie. In januari ben ik 10 jaar geleden begonnen bij het Slokdarmfestival. Ik viel midden in de drukke periode en met alleen wat mappen begon ik de organisatie mee handen en voeten te geven. Ik heb nooit van mijn leven zoveel uren in een week gemaakt als toen vanuit het kleine kantoor in het oude Raadhuis. De vergaderingen met het team op woensdagavond waren vaak om 23.30 pas afgelopen! En dan gingen we nog na borrelen aan de overkant. Lange avonden, maar we hadden ook veel lol. En bij de borrel ontstonden de beste ideeën natuurlijk!

In de afgelopen jaren heb ik de hele organisatie ondersteund en veel geleerd over het organiseren van een grootschalig publieksevenement. Festivalplanning, subsidieaanvragen, vergaderen, contacten met artiesten, contracten, stagebegeleiding, financieel, vergunningen, vraagbaak etc. Bij de laatste 2 edities heb ik het programma gepresenteerd op de podia, een nieuwe passie! Ik kijk met trots terug op alle edities die we voor elkaar hebben gekregen.
Met een extra glimlach kijk ik terug naar 2016 met een prachtige opening met de Carmina Burana. Dit werk had ik zelf met het orkest en projectkoor in Sint Petersburg uitgevoerd. Door die contacten konden we het ook uitvoeren op het grote podium. En ik kan je vertellen hoe geweldig dat is, wanneer je vanaf het podium een paar duizend man voor je ziet staan.

Scan deze QR code om gemakkelijk een donatie te doen aan Fabriek Magifique.

Bedankt!