Werkgroep Educatie
Drie edities geleden heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gesolliciteerd bij Fabriek Magnifique. Ik werd welkom geheten bij de werkgroep Educatie, precies wat ik wilde. Een gezellige groep vrijwilligers vol enthousiasme met allemaal hetzelfde doel voor ogen; het festival brengen bij de kinderen van alle basisscholen in Veghel. Nog steeds ben ik betrokken bij Educatie, een prachtig lesplan is in de maak en ik hoop op samenwerking met alle basisscholen van heel Meierijstad.
Ook ben ik betrokken bij een multicultureel aspect van Fabriek Magnifique dit jaar. Mooie workshops staan op stapel en we willen alle inwoners van Meierijstad uitdagen mee te gaan doen.

Mijn leukste ervaring bij Fabriek Magnifique? Die kan ik niet noemen, er is teveel. Heel veel tempex bollen ophalen, daar weer een geweldig kunstwerk van laten maken; het zien groeien van een zandmozaïek; de pindakaas-vloer van Wim T. Schippers; Jacqueline Govaerts op het grote podium of de dames van de Turkse gemeenschap die hun allerlekkerste hapjes aanboden in een bloedhete Malerij.

Voor de editie van 2020 kijk ik uit naar een volledig versierd park, een park vol AMORE. Een kinderplein en een mooie bibliotheek tuin. Daar zet ik me voor in en met wat hulp, een vrolijk publiek en veel zonneschijn op 10, 11, 12 juli gaat ons dat helemaal lukken!

Scan deze QR code om gemakkelijk een donatie te doen aan Fabriek Magifique.

Bedankt!