Imke Gevers, vrijwilliger Fabriek Magnifique

Ik ben vrijwilliger geworden omdat de hele familie al betrokken was bij FM en het mij heel leuk leek om in de zomer ook mijn steentje bij te dragen aan zo’n mooi evenement in Veghel.
Voorafgaand aan het evenement help ik tijdens het opbouwen graag mee met de catering. Tijdens het evenement ben ik assistent locatie manager van het Julianapark. Ik probeer dan zoveel mogelijk de organisatie te helpen en bij te schieten waar nodig. Bijvoorbeeld het rondbrengen van water en lunch naar de vrijwilligers, helpen bij de muntenbalie, maar ook het begeleiden van artiesten.

Het leukste aan FM vind ik de dynamiek tussen de vrijwilligers onderling. Zelfs aan het eind van de avond tijdens het opruimen blijft het gezellig. Iedereen waardeert elkaar en staat altijd voor elkaar klaar.
Een mooi moment was 2 jaar geleden toen we met z’n allen even het podium op werden geroepen als bedankje voor de vrijwilligers. Het was compleet onverwachts, maar binnen no time hadden we met z’n allen het hele podium omgetoverd in een feestje en stond iedereen de polonaise te lopen. Die spontaniteit en het enthousiasme is wat het zo leuk maakt!
Ik kijk in deze editie uit om iedereen weer te zien en er samen weer een top editie van te maken.

 

     

Scan deze QR code om gemakkelijk een donatie te doen aan Fabriek Magifique.

Bedankt!