Programmeur muziek
Ik ben Jeffrey en behalve vrijwilliger voor Fabriek Magnifique ben ik ook bassist van de Veghelse band ReCover. In 2016 zouden we voor de vijfde keer op FM optreden en kreeg ik het bericht dat ReCover geprogrammeerd was op de Markt. Toen ik in de krant las dat FM in de problemen zat en dat het festival alleen maar op het Julianapark zou plaatsvinden, heb ik, in een poging om ons optreden te redden, contact opgenomen met Jan van Hoof. Ik schreef Jan dat ik met mijn ervaring misschien de organisatie met wat advies of tips zou kunnen helpen. Nog geen week later werd ik gebombardeerd tot “Productie manager”, wat dat ook mocht betekenen…
Optreden op het grote podium van FM geeft zo’n ontzettende kick en levert altijd mooie foto’s op die we vervolgens gretig gebruiken voor allerlei promotionele activiteiten. Alleen daarom al spelen we er graag, óók als we geen gage krijgen.

Wat mijn rol nu als vrijwilliger is? Programmeur muziek en tijdens het festival ben ik een beetje “de Joker met de Porto”. Ik blus wat brandjes hier en daar en onderhoud het contact met zowel de deelnemers als de vrijwilligers.

Mijn leukste ervaring?In 2016 trad de Argentijnse band La Yegros op. Na afloop wilden alle bandleden een shirtje van FM. Bij het afscheid kreeg ik van de zangeres een kusje op mijn wang als dank. Een ultiem teken dat we het als organisatie goed hadden gedaan! 
Ik hoop vooral dat het tijdschema tijdens het festival soepeltjes verloopt en dat ik veel genietende gezichten zie.

Scan deze QR code om gemakkelijk een donatie te doen aan Fabriek Magifique.

Bedankt!