De informatieavond voor omwonenden van 23 maart wordt uitgesteld vanwege de maatregelen rond het Coronavirus. Hierover volgt later nadere informatie.

Tijdens Fabriek Magnifique vinden er op 10-12 juli allerlei activiteiten plaats van het Julianapark tot de Noordkade, in het centrum, in de Kloostertuin en op de Markt.  Hiervoor moet het terrein ingericht worden en na afloop moet alles natuurlijk ook weer afgebroken en opgeruimd worden. In overleg met de politie en gemeente zullen er gedurende het festival, de opbouw en afbouw enkele wegen afgesloten worden. Dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van woningen en bedrijfspanden. De organisatie doet haar best de overlast tot een minimum te beperken. Vandaar dat we een informatieavond organiseren voor omwonenden. Deze was gepland op 23 maart maar wordt nu verplaatst naar een latere datum.

Na deze bijeenkomst zullen de verkeersmaatregelen in overleg aangepast worden. Het volledige overzicht zal daarna op deze website gepubliceerd worden.  

Bent u omwonende en wilt u zich alvast opgeven voor deze avond? Stuur dan een mail naar info@fabriekmagnifique.nl met als onderwerp ‘Informatieavond omwonenden’. U ontvangt dan een mail van ons met een uitnodiging zodra de nieuwe datum bekend is.

Scan deze QR code om gemakkelijk een donatie te doen aan Fabriek Magifique.

Bedankt!