g Fabriek Magnifique - Art & Food Festival

Chocolate Factory – Twix backstage tour

Locatie: Malerij, CHV Noordkade
Bedrijfspartner: Mars Nederland

Onze wereld is bijzonder. Als we willen dat onze wereld nog vele generaties meegaat dan is focus op duurzaamheid essentieel. Maar wat is dat nou eigenlijk, duurzaamheid? Voor de een is dat afval scheiden en wat minder vaak de auto nemen. Voor de ander is dat nadenken over maatschappelijke vraagstukken zoals opwarming van de aarde, CO2-uitstoot en voedselproblematiek. Het komt er eigenlijk op neer dat we nadenken over de dingen die we op dit moment gebruiken of doen, voor gevolgen hebben voor de toekomst.

Ook Mars denkt na over duurzaamheid. Mars is namelijk een familiebedrijf, dat nog veel generaties wilt blijven bestaan. Dat kan alleen door zeer duurzaam te werken, op allerlei fronten. Van cacaoduurzaamheid tot het ‘Sustainable in a Generation’-programma, waarmee ze in één generatie volledig energieneutraal willen produceren.

Tijdens Fabriek Magnifique vertaalt Mars het maatschappelijke vraagstuk duurzaamheid op een artistieke manier. Als bezoeker waan je je in de wonderlijke wereld van cacao, verwonder je je over de duurzame kunst en leer je van alles over Mars en hoe je duurzaam chocolade maakt! Als speciale attractie biedt Mars bezoekers een heuse chocoladebeleving in de vorm van een speciale V.I.P.- TWIX® fabriekstour (natuurlijk in het teken van duurzaamheid).

Waar en voor wie?
Mars is te vinden op het CHV-terrein in Veghel aan de Noordkade, in de Malerij. Vrijdagavond 22 juli van 18.00 tot 20.30 uur, zaterdag 23 juli van 13.00 tot 20.00 uur en zondag 24 juli van 10.00 uur tot 20.00 uur. Graag tot dan!

X55922_Mars_Fabriek-Magnifique_KV

Delen: