Locatie en openingstijden 

Fabriek Magnifique vindt plaats in Veghel. De hoofdpodia bevinden zich in het Julianapark, op de Markt en op de Noordkade, maar ook elders in Veghel zijn activiteiten. Kijk op de plattegrond en in het tijdschema waar jouw favoriete optredens plaatsvinden! 

Het festival start vrijdag 22 juli om 18.00 uur met een feestelijke parade door het centrum. Deze vertrekt vanaf het Julianapark. Het festival eindigt op zondag 24 juli om 21.00 uur. 

Toegang en bereikbaarheid 

Goed nieuws: alle optredens en alle locaties zijn voor iedereen gratis toegankelijk.  

Kom als dat kan met de fiets of te voet. Tussen de Markt en de Noordkade zijn alle locaties op loopafstand. Wil je toch met de auto komen dan kun je gratis parkeren op diverse plaatsen in Veghel. Volg hiervoor de gele borden en de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders. Grotere parkeerterreinen zijn er onder andere op de Noordkade en het Stadhuisplein. 

Ga je met openbaar vervoer, kies dan het busstation aan de Rembrandtlaan (dichtbij Julianapark) of het busstation Bolkeplein (dichtbij markt/centrum). 

Gevonden voorwerpen

Ben je iets kwijtgeraakt in het Julianapark? Bel met +31 (0)413 35 35 51 of mail naar info@fabriekmagnifique.nl. De gevonden voorwerpen bewaren we op ons kantoor aan de Verlengde Noordkade.

Festivalcamping 

Overdag genieten bij Fabriek Magnifique en ’s ochtends wakker worden in je tentje tussen het groen? Dat kan! Op de tijdelijke festivalcamping in Eerde. Een unieke samenwerking tussen de camping Het Goeie Leven en Fabriek Magnifique.  

Je kunt vanaf donderdag 21 juli terecht t/m maandag ochtend 25 juli op de festivalcamping terecht. De kosten voor een kampeerplaats met 2 personen bedraagt €25,- per nacht. Dat is zonder toeristenbelasting. Reserveer een plekje en stuur een mail naar info@hetgoeieleven.nl of bel 0413-310171. Je vindt camping Het Goeie Leven in Eerde, Vlagheide 8b. Kijk ook op www.hetgoeieleven.nl. Meer weten? Klik hier.

Sanitair 

In de Vondelstraat bij het Julianapark vind je de toiletwagen. Hier is ook een  invalidentoilet. Ook op de Noordkade en in het zorghotel bij het Julianapark vind je een invalidentoilet. 

Slecht ter been?

Vrijwel alle locaties zijn ook met rolstoel toegankelijk. Op de Noordkade zijn een aantal locaties slechts met trap bereikbaar. Dit staat op de kaart aangegeven. 

Eten en drinken

Neem gerust je eigen water of picknickmand mee. Maar je kunt jezelf ook verwennen bij de horeca-tentjes, dus nodig is het niet. Betalen voor de horeca kan met contant geld of pin.
 

Scan deze QR code om gemakkelijk een donatie te doen aan Fabriek Magifique.

Bedankt!