Over ons

Fabriek Magnifique

Fabriek Magnifique is een gratis tweejaarlijks festival met verrassingen verspreid door heel Veghel. Met muziek, dans, theater, beeldende kunst en film. En alles wat ertussen zit. Wij zijn het podium van, voor en door inwoners van Meierijstad. Met kunst die verbindt en elke generatie stimuleert en inspireert om hun creatieve talent te ontdekken.

Gratis toegang

Alle voorstellingen van Fabriek Magnifique zijn gratis. Daarmee kunnen zoveel mogelijk mensen genieten van kunst. Op het festival genieten je van verrassende horeca, maar je kunt ook je eigen picknickmand meenemen.

Voor iedereen

Fabriek Magnifique is er voor iedereen. Ons creatieve talent kent alle leeftijden, kleuren en geaardheden. Daarmee zijn we een festival waar iedereen meedoet en zich thuis voelt. Met bezoekers uit Meierijstad en de wijde omgeving.

Culinaire hotspot

Fabriek Magnifique slaat de handen ineen met de voedingsindustrie en horecabedrijven. Niet zo vreemd, als je bedenkt dat veel grote voedingsbedrijven hun oorsprong hebben in Veghel.

Vrijwillige handen

De organisatie van Fabriek Magnifique is volledig in handen van vrijwilligers. Ze werken met hart en ziel om elke twee jaar een uitmuntend festival neer te zetten. Met altijd de ambitie om de vorige editie te overtreffen.

Doneer

een magnifique gebaar