Organisaties met vrijwilligers gezocht voor de wegafzetting tijdens Fabriek Magnifique

 

VEGHEL | Fabriek Magnifique 2024 wil deze editie iets terug kunnen doen voor organisaties die ook met vrijwilligers werken. “We stellen een leuk sponsorbedrag van duizend euro ter beschikking voor deze organisaties die vrijwilligers kunnen leveren voor de vrijdag, zaterdag en zondag die de wegafzettingen willen ‘bewaken’. Het is een unieke kans om de spaarpot te vullen”, meldt de organisatie achter Fabriek Magnifique.

Natuurlijk zorgt Fabriek Magnifique voor een natje en een hapje. De Reddingsbrigade gaat de vier afzettingen rondom het Julianapark bezetten. De drie afzettingen rondom het plein van de Markt en de Hoogstraat zijn nog niet bezet. Hiervoor zijn ongeveer tien personen nodig die elkaar ook aflossen. Voor meer informatie neem contact met via: info@fabriekmagnifique.nl of bel naar Wieke van der Heiden: 06 53 93 86 13.

Fabriek Magnifique is een bijzonder tweejaarlijks cultuurfestival in Veghel. Met muziek, dans, theater, beeldende kunst en film. En alles wat ertussen zit. Met hapjes en drankjes, uitgelaten dansende menigten en ingetogen voorstellingen. Een bezoek aan het festival hoeft niets te kosten. Alle voorstellingen zijn gratis toegankelijk. De elfde editie van Fabriek Magnifique is op 5, 6 en 7 juli.

https://www.kliknieuwsveghel.nl/nieuws/algemeen/222627/organisaties-met-vrijwilligers-gezocht-voor-de-wegafzetting-t

 

 

 

 

Doneer

een magnifique gebaar