Saxofoon Ligconcert Ellen van Geel

‘Nog nooit een ligconcert bijgewoond? Dan wordt dit je kans. Een unieke beleving om liggend op een kleedje met je ogen dicht te luisteren naar betoverende klanken. Ellen van Geel zorgt met muziek van Einaudi (onder meer bekend door de film Intouchables) op haar saxofoon voor een magisch half uur, wat je nog lang zal bijblijven.

Op zondag 7 juli om 12.30, om 13.30 en om 16.30 uur kun je deze bijzondere beleving zelf gaan ervaren.

Ellen van Geel speelt al vanaf haar 12e saxofoon. Verliefd op de mooie, warme klank en de volle toon werd het een verlengstuk van haar gevoel. Als afgestudeerd saxofoniste aan het Brabants Conservatorium in Tilburg maakte zij van haar passie haar beroep. Tot op de dag van vandaag met veel plezier en voldoening.

De locatie voor dit ligconcert is onder de grote rode beuk in de prachtige Kloostertuin naast de Lambertuskerk. Deze plek ademt rust, je merkt meteen hoe relaxed de sfeer is zonder zweverig te zijn.
Een ligconcert is een concert waarbij je zelf gaat liggen. Er liggen kleden op de grond klaar voor je, maar neem gerust een kussentje mee als je wilt. Liggend luisteren prikkelt je zintuigen, het geeft een andere dimensie. Geschikt voor iedereen die open staat voor een onvergetelijke muzikale belevenis. ‘

LOCATIE

Kloostertuin

TIJDEN

zondag

12:30 - 13:00

TYPE(S) Muziek
RELEVANTE ACTIVITEITEN
Terug naar het programma-overzicht

Doneer

een magnifique gebaar