UPDATE 01.2024 – Aanmeldportaal blijft nog even openstaan. Meld je snel aan als je dit nog niet hebt gedaan.

Heb je een act of een idee voor festival Fabriek Magnifique 2024? Ben je kunstenaar, wil je optreden met je dansgroep, band, solo of anders? Of heb je gewoon een geweldig idee? Pak dan jouw podium op 5, 6 of 7 juli.

Dit jaar staat het thema ‘het verhaal’ centraal. We delen verhalen van publiek, maar ook van artiesten. Heb jij een bijzonder verhaal dat je graag op een podium wil vertellen? Dan komen we graag met jou in contact. Bands, dansgroepen, kunstclubs, theatergezelschappen, singer-songwriters en alles wat ertussenin zit: je bent van harte welkom om je aan te melden.

De komende editie bieden we extra veel ruimte voor kleinere acts en straattheater. Speel je bijvoorbeeld prachtig dwarsfluit of draag je graag gedichten voor aan een klein groepje mensen, dan is Fabriek Magnifique op zoek naar jou.

Geef je op via de speciale website: fmaanmelden.nl   Aanmelden kan vanaf nu tot en met 31 december 2023. Daarna gaat het aanmeldportaal dicht en gaan de programmeurs aan de slag met het samenstellen van een verrassend en divers programma voor de verschillende podia.

Als vrijwillig medewerker of festivalvrijwilliger kun je je altijd aanmelden, neem een kijkje op de pagina MEEDOEN.

 

Scan deze QR code om gemakkelijk een donatie te doen aan Fabriek Magifique.

Bedankt!