Dit jaar vind je op Fabriek Magnifique een heuse circus area. René Hildesheim, a.k.a. Mr Poehaa stond afgelopen jaar op het Bevrijdingsfestival en vierde de vrijheid met een spectaculaire show. Daarnaast treedt hij regelmatig op met zijn groep Circus Caps. Dit jaar verwelkomen we hem op Fabriek Magnifique!

Programma
Bij Mr Poehaa draait het vooral om doen. Drie dagen kun je genieten van verschillende voorstellingen, shows en workshops. Zo opent hij zijn circusrestaurant in de voorstelling “ Chez René” waar kinderen en volwassenen als kok of kelner aan de slag kunnen gaan.

Daarnaast kan wie dat wil verschillende circustrucs leren. Denk aan: jongleren, acrobatiek, diabolo, koorddansen en loopkogels. Met je favoriete onderdeel werk je toe naar een kleine presentatie.

Mr Poehaa heeft ook Circus Caps uitgenodigd om op te treden. Deze groep verwelkomt kinderen met een verstandelijke beperking en hun vriendjes en vriendinnetjes. Samen werken ze aan hun circuskwaliteiten en helpen ze elkaar. Circus Caps staat zondagmiddag op het festival met de voorstelling “Schoonmaak”!

Foto Jasmine de Vries