Jorine Ogay, vrijwilliger Fabriek Magnifique

“Tijdens Fabriek Magnifique vieren we elkaars verschillen en komen we samen via de kunst.”

Tijdens de editie van 2018 liep ik stage bij Fabriek Magnifique. Ik werkte mee aan het ontwikkelen van geweldige projecten met een enthousiast en gezellig team. Een van “mijn” projecten was het mede organiseren van het circustheater van Mr. Poehaa. Een geweldig team dat zorgde voor circusoptredens en straattheaterartiesten. Daarnaast werkte ik als vrijwilligerscoördinator. Ik stond in contact met alle vrijwilligers en organiseerde de bijeenkomsten. Op het festival zelf, stuurde ik de vrijwilligers aan en loste waar nodig problemen op.

Gedurende het festival was er een geweldige sfeer te voelen. Niet alleen onder de bezoekers, maar ook onder de medewerkers. Onder het werken is er altijd tijd om te kletsen en lol te hebben. Fabriek Magnifique is typisch een festival, waar de vrijwilliger ook de bezoeker is. Je werkt, maar je hebt het gevoel alsof je gewoon het festival bezoekt. De sfeer is zo gezellig en relaxt. Fabriek Magnifique is een festival dat gemaakt is door ons en voor ons. Ik beveel iedereen aan, om zich aan te melden.

Join the family!

     

Scan deze QR code om gemakkelijk een donatie te doen aan Fabriek Magifique.

Bedankt!